Gorenje hladnjaci osvojili prestižnu Best Buy nagradu

Najnovije istraživanje Best Buy Award Croatia General I 2018/2019 provedeno početkom 2018. godine na hrvatskom tržištu pokazalo je kako su Gorenje hladnjaci-zamrzivači, prema mišljenju potrošača, najbolji omjer cijene i kvalitete, za što im je dodijeljena prestižna Best Buy nagrada.

Gorenje hladnjaci osvojili prestižnu Best Buy nagradu

Istraživanje Best Buy Award koje mjeri percepciju samih potrošača o tome tko im na tržištu nudi najveću vrijednost za njihov uloženi novac – Br. 1 u omjeru cijene i kvalitete, pokazalo je kako je Gorenje bilo najčešći odgovor na konkretno pitanje „Navedite naziv proizvođača hladnjaka i zamrzivača za kućanstva koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu“.

Zahvaljujući tradiciji dužoj od 65 godina, te proizvodnji visokokvalitetnih kućanskih uređaja već dugi niz godina, Gorenje je prepoznato kao pouzdan partner u gotovo svakom kućanstvu, a sami uređaji svojim naprednim karakteristikama uvelike olakšavaju brojne svakodnevne obaveze te pružaju više vremena za uživanje u stvarima koje su zaista važne.

Najnovija Gorenje NoFrost tehnologija staje na kraj frustracijama za vrijeme odmrzavanja hladnjaka. NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača niti potrebe za odmrzavanje hladnjaka, a zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus.

Kombinirani hladnjaci-zamrzivači Gorenje i njihova NoFrost tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine.

Više informacija potražite na internetskoj stranici www.gorenje.hr.