Sastojci:
- 2 glavice luka
- 1 žlica ulja
- 500 g vrganja
- 2 krumpira
- 7 mrkvi
- ½ celera
- 2 češnja češnjaka
- mješavina začina
- svježi peršin
- kiselo vrhnje opcionalno
Priprema:
Na zagrijanom ulju popecite nasjeckani luk, dodajte mrkvu narezanu na kockice i vrganje. Sve zajedno kratko pirjajte podlijevajući vodom. Nakon toga umiješajte krumpir narezan na kockice, protisnuti češnjak, Vzačine, papar i češćnjak pa nastavite pirjati još oko 10 minuta. Dodajte vruću vodu, kratko prokuhajte, a na kraju umiješajte kiselo vrhnje.
U slast!
U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Čabar, a kako su on zvijezde showa 'Superpar' pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!
Recepte pronađite OVDJE, a Ribamraz blagdanski specijal pogledajte OVDJE!