Donosimo ti tri jednostavna i pikantna recepta našeg poznatog food blogera

Šrilankanska piletina ili s azijskom glazurom, keema naan - zvuči kao nešto komplicirano i nemoguće za napraviti. Ali kad pročitaš recepte Darka Debića shvatit ćeš da uopće nije tako. Samo slijedi recept i napravit ćeš jela zanimljivih okusa koja će zadovoljiti i one najzahtjevnije

Donosimo ti tri jednostavna i pikantna recepta našeg poznatog food blogera

Darko Debić se nalazi iza poznatog bloga Samo jedan griz, voli kuhati slatko i slano, a već si ga imala priliku upoznati kao pobjednika na našem natječaju za službenu tortu Zena.hr. Darko je pobijedio s prekrasnom tortom od ružičaste čokolade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Donosimo ti recept za službenu žena.hr tortu


Kako vrijeme provodimo kod kuće i družimo se s ukućanima, sada je došao pravi trenutak za isprobavanje različitih recepata za koje prije nismo imali vremena. Pitali smo Darka, pravog majstora od kuhače, da podijeli našim čitateljicama nekoliko recepata. Ovaj put odlučili smo se za tri jela s mesom zanimljivih okusa. Vrijeme je za nešto novo. Priprema je vrlo jednostavna, a kako je Darko objasnio ako su ti količine prevelike lako se prilagode broju ukućana. Dobar tek!

1/4