ZELENI DRAGULJ TALIJANSKE KUHINJE

Kako napraviti savršeni pesto? Donosimo najbolje recepte

Pesto je zaista svestran i ukusan umak koji može obogatiti mnoga jela. Isprobaj ove recepte i otkrij svoj omiljeni

Pesto
Foto: Pexels

Savjeti za čuvanje pesta

Pesto možeš čuvati u hladnjaku do dva tjedna, u staklenci prelivenoj tankim slojem maslinovog ulja (kako bi se spriječila oksidacija). Također ga možeš zamrznuti u posudicama za led, a zatim zamrznute kockice prebaciti u vrećicu za zamrzavanje. Tako ćeš uvijek imati pri ruci male porcije pesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pesto je zaista svestran i ukusan umak koji može obogatiti mnoga jela. Isprobaj ove recepte i otkrij svoj omiljeni!

Image
IDEALAN DORUČAK

Kako napraviti savršen omlet? Recepti i trikovi za najukusniji obrok

4/4