Mamma Mia - Che Pizza!

Domaća pizza - najčešće greške koje trebamo izbjeći

Ova jednostavni specijalitet jednostavno svi obožavaju, no za stvarno ukusnu domaću pizzu treba slijediti nekoliko pravila. Zapamti ih, primijeni i postat ćeš prava pizza majstorica

photo-1595708684082-a173bb3a06c5.jpg
Foto: Unsplash

Korak prvi temelj je dobre pizze

Dakle, kvasac je, pogađaš, prilično važna stavka. Treba biti vrhunske kvalitete, a za 1 kg brašna bit će dovoljno odmjeriti 7 grama. Ako pretjeraš s kvascem, tijesto će se puno prije dići, no to zapravo nije ono što želiš. Pizzi, kao i svim dobrim stvarima u životu, treba vremena. Pusti to tijesto da se diže polako. Kao što znaš, Rome wasn't built in a day. Dakle, osim kvasca, drugi važan sastojak je - strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
2/7