Sastojci:
200 grama mesa po osobi
Maslac
Začini
Njoke
Tartufata
Češnjak
Priprema:
U meso ubosti češnjak. Na vrelu tavu dodati dosta maslaca i baciti grančicu svježeg ružmarina. Kada se maslac rastopi, dodati meso i kuhati 60 sekundi sa svake strane (ili 90 ovisno o debljini odreska). Izvaditi van, posloliti krupnom soli i paprom, te pustiti da malo odstoji. Njojke na sobnoj temperaturi ubaciti u zasoljenu vodu i kuhati dok ne isplivaju.Tartufatu zagrijati u lonci s malo maslaca i preliti preko svježe kuhanih njoka.
U novom video specijalu 'Ribamraz' powered by Coca-Cola Domagoj Jakopović Ribafish putuje po Hrvatskoj kuha, jede, priča i druži se s obiteljima. U ovom toplom blagdanskom specijalu, posjetio je Tonija Peruškog u njegovom novom domu u Zagrebu, a kako su on, prijatelj i Ribamraz pripremili najbolje od domaće trpeze te uživali u blagdanskom obiteljskom druženju, pogledajte u videu!