
Croque Madame - hrskavi francuski sendvič koji će oduševiti sve gurmane

Jednostavno prevedeno, croque madame znači
Croque Madame
Sastojci:
Dvije kriške kruha
Malo maslaca
Dvije kriške topivog sira cheddar
Dvije kriške domaće šunke
Dvije žlice bešamel umaka
1 jaje
Malo mladog luka sitno narezanog za ukras i svježinu
Priprema:
Zagrijte kruh. Kad se malo ugrije, namažite ga maslacem. Zatim stavite bešamel, a preko bešamela sir, pa šunku. Zatim stavite preko te kriške drugi dio zapečenog kruha.
Ponovite postupak: maslac, bešamel, sir i šunka. Preko šunke stavite papir za pečenje te stisnite pod tosterom sve minutu.
Ispecite jaje na oko te stavite preko i ukrasite sa zelenim sitno rezanim mladim lukom.


Jednostavna priprema, bogat okus: Tri neodoljive ljetne salate sa svježim krastavcima

Suptilan luksuz za svaki dan - haljine u neodoljivoj maslac žutoj nijansi
