Čarobni blagdani uz Alnatura slatke bio delicije!

BIPA donosi čarobnu atmosferu blagdana uz slatke bio delicije iz ALNATURA božićne kolekcije

Čarobni blagdani uz Alnatura slatke bio delicije!

Miris cimeta, klinčića, marcipana, badema i oraha, doprinose potpunom blagdanskom ugođaju doma i istinskom doživljaju Božića.  Sitni božićni kolačići i kekse unose okus blagdana, ali i toplinu i veselje u dom.  


shimmer fallback


Alnatura čokoladni Djed Božićnjak 19,90 kn


Zvjezdice sa cimetom ili anisom, medenjaci,  prhki keksi s marcipanom, paprenjaci, domino kocke, vanilij kiflice, zimska čokolada i topli zimski čaj sa začinima, samo su neki od neizostavnih gastro užitaka od kojih se ne odvajamo tijekom predblagdanskog  razdoblja.


shimmer fallback


Alnatura Mini-Spekulatius 16,90 kn


Osim što su vrlo ukusni, božićni začini imaju i pozitivno djelovanje na zdravlje, a priprema slastica idealna je prigoda za kvalitetno provođenje vremena s obitelji.

shimmer fallback


Alnatura medenjaci 27,90 kn


Novi Alnatura božićni proizvodi stigli su na police BIPA trgovina!  Božićne slastice, kolačići, kekse,  kao i zdrave i prirodne namirnice i grickalice iz Alnature mogu biti prigodan i ukusan dar za dragu osobu ili idealan dodatak koji će upotpuniti vaš blagdanski stol.
Uživajte u punom ukusu organskih proizvoda i raznolikom izboru - od namirnica potrebnih za izradu kolačića, kao što su  bademi, lješnjaci, čokolada, indijski oraščići, cimet, klinčići, i sl., pa do gotovih božićnih keksa i prigodnih blagdanskih napitaka iz Alnatura asortimana, poput Alnatura zimskog čaja i Alnatura čaja sa cimetom.


shimmer fallback


Alnatura čaj sa cimetom 19,90 kn


Alnatura proizvodi zasnivaju se na ekološkim principima proizvodnje, pa izbor Alnatura organskih proizvoda olakšava našu svakodnevnu odluku da i tijekom blagdana odaberemo BIO namirnice kojima ćemo zasladiti i ukrasiti blagdanski stol.


shimmer fallback


Alnatura vanilij kiflice 16,90 kn


Uljepšajte i zasladite zdravim zalogajčićima blagdanske dane i uživajte u punoći njihovog okusa! Proizvodi iz Alnatura božićnog asortimana nalaze se u BIPA trgovina. Dostupnost Alnatura božićnog asortimana može se provjeriti na BIPA besplatnom telefonu 0800 202030 ili na bipa@bipa.hr.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.