Kokosovi kolačići
Sastojci:
250 ml mlijeka od kokosa
300 g ribanog kokosa
2 jušne žlice javorova sirupa
2 jušne žlice kukuruznog škroba
1 mahuna vanilije
¼ čajne žličice soli
Priprema:
1. Ugrijte pećnicu na 180 °C. U dubokoj posudi na laganoj vatri miješajte napitak od kokosa, kukuruzni škrob i javorov sirup. Miješajte dok se ne zgusne, 2 do 3 minute. Maknite s vatre.
2. Izvadite sjemenke iz mahune vanilije. Sjemenke vaniije, sol i ribani kokos dodajte smjesi u posudi. Miješajte dok se sve dobro ne poveže.
3. Stavite jušnu žlicu mješavine kokosa na tepsiju u koju ste prethodno stavili papir za pečenje te pospite s još malo naribanog kokosa.
4.Pecite 10 do 15 minuta dok kolačići ne dobiju zlatno smeđu boju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa