Žene iz Udruge “Kamensko” oduševljene novim Philips PerfectCare glačalima

Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira

Žene iz Udruge “Kamensko” oduševljene novim Philips PerfectCare glačalima
Play logo

Jedan od kućanskih poslova koji većina žena stavlja na čekanje je glačanje i to ponajprije zbog vremena koje oduzima i napora koji treba uložiti u ravnanje zamornih nabora. No uz prave pomagače taj posao uskoro bi mogao postati jedan od dražih. Danas, vjerovali ili ne, postoje glačala koja skoro sav posao obavljaju sama. Takve su i parne postaje Philips PerfectCare koje pružaju brze rezultate za sve odjevne predmete, bez rizika od progorijevanja ili sjajnih mrlja. 

Philips i žene iz Udruge „Kamensko“ u sklopu zajedničke suradnje tijekom četiri naredna vikenda demonstrirati će koliko su PerfectCare glačala izuzetno jednostavna za upotrebu i maksimalno učinkovita na svim vrstama tkanina. Ove zanimljive promocije održavat će se 21. - 23.11. u Areni, 28. - 30.11. u City Centru West,  5. - 7.12. u West gate, 12. - 14.12 u Joker-u, Split.

“Parne postaje PerfectCare su nas u potpunosti oduševile, lako se koriste, uz njih je izuzetno lako glačati i savršen su pomoćnik. Osim što svima nama ovakav proizvod pojednostavljuje svakodnevni život, s punim povjerenjem ga preporučamo i muškim članovima obitelji. Philips parne postaje jednostavne su za uporabu, nije im potrebno dodatno podešavati temperaturu i mogu se bez straha koristiti na svim tkaninama. Osim toga, drago nam je da je Philips prepoznao naše dugogodišnje iskustvo u tekstilnoj industriji te smo se s veseljem i velikom podrškom odazvale ovoj suradnji.” istaknula je Đurđa Grozaj, predsjednica Udruge Kamensko.

Play logo


shimmer fallback


Philips PerfectCare glačala zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji OptimalTemp glačaju sve vrste odjeće od svile do lana, pamuka ili kašmira...bilo kojim redoslijedom, bez ikakvog dodatnog podešavanja temperature, dok ravnoteža pare i temperature pruža odlične rezultate bez sjajnih dijelova na vašoj odjeći. Sav težak posao za vas u trenu obavlja PerfectCare glačalo i to s izvrsnim rezultatima.

Odlučite li se za kupnju PerfectCare glačala u razdoblju od 15.11. do 31.12.2014. i proizvod kojim slučajem ne ispuni vaša očekivanja, unutar 60 dana probnog korištenja, jamči vam se povrat novca.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.