Statement zidovi

Tri hrabre kombinacije boja na zidovima koje izgledaju sjajno

Želiš eksperimentirati s bojama svojih zidova, ali nisi sigurna koje odabrati? Imamo nekoliko osvježavajućih prijedloga koji će izgledati fantastično

kombinacije boja za zidove.jpg
Foto: Unsplash

Iako mnogi od nas vole zaviriti na šarene Instagram profile specijalizirane za kreativno uređenje domova, kad je u pitanju vlastiti prostor, može biti poprilično zastrašujuće eksperimentirati.

Image

Želiš osvježiti svoj dom? Zelena boja zidova savršen je izbor i veliki trend u svijetu interijera

Originalne kombinacije boja na fotografijama izgledaju zaista posebno, ali u uređenju vlastitog doma nije najjednostavnije znati odakle početi ako želiš isprobati drugačiji izgled zidova koji nije jednobojan od stropa do poda.

Srećom, pronašle smo nekoliko korisnih stručnih savjeta koji će te ohrabriti u isprobavanju. Rachel Green, suosnivačica indie brenda boja Pickleson Paint za portal Stylist otkrila je koje su neočekivane kombinacije boja za zidove veliki hit ove godine, ali i kako postići da izgledaju sjajno u bilo kojem prostoru.

Tamnozelena i pastelno ružičasta

"Možda se nekima zelena i ružičasta mogu činiti očitim izborom, ali to je samo zato što smo ih počeli viđati posvuda tijekom posljednjih nekoliko mjeseci", govori Rachel i dodaje da ova kombinacija boja može se može sjajno izgledati u mnogim prostorima jer je istovremeno dovoljno svijetla, moderna i gostoljubiva i prostoru može dodati puno boje bez pretjerivanja.

Senf žuta i tirkizno zelena

"Ova kombinacija sjajno izgleda u svijetloj kuhinji s mjedenim detaljima posvuda, a po želji se može pojačati ili ublažiti poigravanjem s tamom obje boje, ali bez obzira na nijansu, ova kombinacija uvijek izgleda dobro jer je bogata i elegantna."

Mint zelena, pastelno ružičasta i koraljno crvena

"Ovo su samo tri od mnogih boja koje je Richard O'Gorman koji stoji iza profila HouseHomo koristio za svoju blagovaonicu, ali mislim da ove tri osobito dobro funkcioniraju zajedno. Ako ciljate na ugođaj 'koktela kraj bazena u sunačnom Miamiju', ovo su prave boje za to."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.