Tisuću razloga da odaberete Dash

Kupci ovog inovativnog deterdženta ove jeseni imaju tisuću razloga za isprobavanje njegove napredne formule jer je u tijeku nagradna igra

Tisuću razloga da odaberete Dash

Vi ste osoba koja je neprestano u pokretu i u potrazi za rješenjima koja život čine jednostavnijim? Inovacije prihvaćate s lakoćom jer vam omogućuju da neprestano budete korak ispred drugih? Bilo da je u tekućem, praškastom ili u obliku kapsula, deterdžent Dash jedna je od takvih inovacija, namijenjena onima koji žele sve i odjednom.  

A Dash je ove jeseni pripremio posebne nagrade za svoje korisnike diljem Hrvatske. Stotinu najsretnijih će putem nagradne igre Tisuću razloga da odaberete Dash moći osvojiti tisuću kuna na poklon kartici. Za sudjelovanje u nagradnoj igri  potrebno je kupiti bilo koji od proizvoda Dash - praškasti, tekući ili u kapsulama, a za posebnost i čistoću odjeće pobrinut će se njegova napredna i inovativna formula.

Nagradna igra traje od 1. listopada do 30. studenog. Pojedinosti nagradne igre dostupne su na internetskoj stranici www.mpg.hr.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.