Sjajna ideja!

Male tajne: Uz ovaj trik, nestat će kamenac u tuš kabini

Ako imaš tuš kabinu sigurno vodiš borbu s kamencem koji nagrđuje plastične ili staklene stijene, a time i tvoju kupaonicu, koja čak i kada je najčišća, ne izgleda tako. Imamo rješenje kojim ćeš stati na kraj ružnim mrljama na tuš kabini

pexels-max-vakhtbovych-6436770.jpg
Foto: Pexels

Odličan je osjećaj izglancati kupaonicu pa se istuširati u tuš kabini u kojoj se blistaju pločice i stijenke. Naravno i glava tuša mora biti skroz čista, rupice oslobođene od kamenca kako bi voda neometano tekla.

Image

Brzi i jednostavni trikovi za detaljno čišćenje kuhinje

Glavu tuša očistit ćeš bez napora i na vrlo jednostavan način uz pomoć alkoholnog octa. U plastičnu vrećicu ulij u istom omjeru ocat i vodu, uroni unutra glavu tuša, zaveži vrećicu oko njega i ostavi nekoliko sati ili preko noći pa ujutro isperi vodom. Iz glave tuša nestat će sav kamenac i ona će izgledati kao nova. A što s tuš kabinom?

Vjerojatno nisi znala, ali počice i tuš kabinu možeš očistiti uz pomoć tableta za perilicu posuđa. Uzmi tabletu za perilicu posuđa (prije toga ju izvadi iz folije) i ostavi da se malo omekša.

Potom je uzmi u ruke i njome izribaj stijenu tuš kabine pa isperi toplom vodom, a onda obriši suhim ručnikom. Bilo bi dobro da navučeš gumene rukavice kako bi zaštitila kožu od kemikalija. Za očistiti tuš kabinu i pločice trebat ćeš nekoliko tableta, no vrijedi svake jer jako dobro uklanjaju kamenac i sapunicu.

Kako će kamenac nestati, pogledaj u videu gore i javi nam svoje dojmove kad isprobaš ovaj jednostavan trik.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.