Nestvarno lijepa

Kao iz bajke: Šumska koliba medvjedića Pooha koju želimo posjetiti

Omiljena priča o malom medvjediću Winnie Poohu pretočena je u stvarnost kroz ovaj doista poseban smještaj u Velikoj Britaniji. Saznale smo sve o njemu.

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Airbnb

Obožavamo simpatične kolibe usred šume koje jamče povlačenje od užurbanog svijeta, no rijetko kada naiđemo na neku toliko šarmantu kao što je ova o kojoj danas pišemo. Naime, u srcu zelenih šuma Velike Britanije sakrila se malena kolibica inspirirana pričom o medvjediću Winnie the Poohu i njegovim životinjskim prijateljima! Ova nas je kućica oborila s nogu i dizajnom i pričom koju priča, a za sve je zaslužan njezin vlasnik koji je veliki zaljubljenik u klasičnu priču o medi Winnieju zvanom Pooh.

Image
Foto: Airbnb

Naime, povodom 95. godišnjice nastanka priče „Winnie the Pooh“, vlasnik ove kolibice odlučio je na svom zemljištu smještenom duboko u šumi u mjestašcu Nutley u Engleskoj izgraditi kolibicu posvećenu svemu onome što toliko volimo iz priče o slatkom Winnieju.

Image
Foto: Airbnb

Baš kao i u originalnoj priči, ova kućica napravljena je od drveta te njezino pročelje, ukrašeno granama stabala, izgleda kao da je sama kućica smještena usred gigantskog debla. Prilikom uređenja interijera, pazilo se na svaki detalj, pa tako gotovo svaki njezin kutak izgleda kao iz „Winnie the Pooh“ ilustracija. Zanimljivo je i to da je unutrašnjost kućice obložena tapetama s ilustracijama Kima Raymonda, a koji je bio Disneyjev ilustrator Winnieja Pooha čak tri desetljeća! Kućica može ugostiti do četiri osobe, a iznajmiti je se može preko Airbnb-a po cijeni od 95 funti (ili 836 kuna) po noćenju.

Image
Foto: Airbnb
Image
Foto: Airbnb

Osim što nas svojim interijerom automatski uvlači u svijet malog medvjedića znanog po svojoj strasti prema medu, boravkom u ovoj kolibi dobiva se i neprocjenjivo iskustvo kreirano kako bismo što bolje doživjeli magiju bajke o životinjama iz Stojutarske šume. O čemu se točno radi? O tome da ako rentaš ovu kućicu uz nju dobivaš i niz pomno osmišljenih avantura po ukusu medvjedića Winnieja. Tako će te vlasnik odvesti na mnoge avanture koje evociraju one Winnijeve, pa ćeš se na par dana doista osjećati kao da si ušla u svijet iz bajke – istraživat ćeš šumu oko kolibe, gubiti se po njoj i ići u lov na skriveno blago. Također, moguća je opcija doplate donošenja obroka u kućicu za vrijeme boravka tamo. Ukoliko se odlučiš za tu uslugu, trebaš znati da će sva jela biti inspirirana medom – Winnijevom najdražom poslasticom!

Image
Foto: Airbnb

Uz sve to, u golemom vrtu oko kolibe moguće je postaviti i stol za blagovanje, a koji neodoljivo podsjeća na stol za kojim su u legendarnoj priči o Winnieju on i njegovi prijatelji često slavili rođendane i imali male šumske feštice.

Jednostavno rečeno, ova je koliba ostvarenje svih naših dječjih snova.

Image
Šume pjevaju

Bijeg u bajku: Drvena koliba u Mrkoplju mjesto je na kojem želimo biti