Pronašle smo svijeće koje će ispuniti tvoj dom mirisom cimeta, pečenog kestenja i logorske vatre

Uz toplu dekicu, dobar film i šalicu čaja ne treba ti ništa osim mirisne svijeće za stvaranje savršenog jesenskog ugođaja

Pronašle smo svijeće koje će ispuniti tvoj dom mirisom cimeta, pečenog kestenja i logorske vatre

Obožavamo mirisne svijeće, a pogotovo kada nam dođu hladniji mjeseci. Osim što su prekrasan dodatak na stoliću u dnevnoj sobi ili noćnom ormariću, mirisne svijeće mogu potpuno promijeniti atmosferu prostorije svojim nježnim sjajem i ugodnim mirisom.    

Image

Meke kao oblak: Želimo da nas ove tople dekice griju cijelu zimu


Kako se lišće polako počinje presvlačiti u jesensku odoru tako se mi polako 'zavlačimo' u kuhinju i pripremamo razne poslastice s cimetom, klinčićem i ostalim aromatičnim začinima. Mirisi koji ispune prostoriju su neodoljivi i želimo da traju danima. Kako bi zadržala miris slastica u cijelom domu, pronašle smo nekoliko svijeća koje mirišu kao pita od jabuka, cimet rolice i slične jesenske delicije


A ako ti je ipak draža ona aktivnija strana jeseni koja podrazumijeva šetnje šarenom šumom, logorske vatre i pečeno kestenje, imamo svijeće i za to. Približi pustolovine u vlastitu dnevnu sobu sa svijećama koje mirišu baš kao pečeno kestenje ili svježi šumski zrak, a neke imaju drveni fitilj koji sagorijevanjem šišti i zvuči kao prava logorska vatra. 

Mirisna svijeća je također idealan poklon za ljubiteljice jeseni. U nastavku donosimo 10 svijeća koje i same jedva čekamo zapaliti. 

Village Candle Orange Cinnamon M, 190 kn

Image

Ikea Bräcka čokoladna karamela 3 kom, 25 kn

Image

Yankee Candle Crackling Wood Fire S, 40 kn

Image

Country Candle Pumpkin Latte L, 240 kn

Image

H&M Firewood Fig, 115 kn

Image

Zara Home Dark Amber, 140 kn

Image

Village Candle Amber Woods, 18 kn

Image

Kofer My Moon and Stars Oud Woods, 70 kn

Image

H&M Joy Bonfire, 25 kn

Image

Village Candle Chesnut Spice M, 95 kn

Image