Proljetni detalji za osvježenje interijera

Uz ovih par trikova možeš postići da i tvoj dom procvjeta u proljetnom duhu

Proljetni detalji za osvježenje interijera

Proljeće nas svake godine iznova potiče na razbuđivanje i donosi toplinu i sunce nakon duge zime i dosadnog sivila i hladnoće. Osim želje za boravkom na otvorenom, u proljeće imamo potrebu i za obnovom garderobe i osvježenjem našeg životnog prostora. Donosimo nekoliko zanimljivih ideja za proljetne detalje pomoću kojih možeš lako osvježiti svoj stan ili kuću.


USKRŠNJI MOTIVI

U proljeće nam se misli svakako okreću i Uskrsu, kao i pratećem uređenju prepunom pastelnih boja, te prigodnih motiva poput zečeva, jaja, ptica i slično. 

Image


Image


Image


Image

ZELENILO

Zelenilom možeš osvježiti svaki prostor i učiniti ga zanimljivijim i zdravijim. Naime, biljke čiste zrak u prostoriji i utječu na kvalitetu i vlažnost zraka, stoga su odlične i za tvoje zdravlje. Ako si alergičar, biljke će ti pomoći otkloniti štetne tvari poput raznih alergena, prašine i bakterija koje bi ti mogle smetati prilikom svakodnevnog funkcioniranja.
Image


Image

CVIJEĆE

Uz cvijeće, u tvom stanu ili kući zaista će stići proljeće u svakom smislu jer nam je cvijeće svima prva asocijacija na predivno i mirisno proljeće u kojem se budi cijela priroda. Tulipani, zumbuli, maćuhice, koji god scijet da odabereš, tvoj će prostor obilježiti predivna svježina, još ljepše boje i nježnost koje može donijeti samo cvijeće.


Image


Image


Image


Image


Image