Rezbarenje bundeva

Bliži se Noć vještica, a evo ideje kako 'ukrasiti' bundevu

Rezbarenje bundeva jedna je od aktivnosti kojima se zadnjih nekoliko godina veselimo kad se počne približavati Noć vještica. Ako bi se i ti htjela okušati, a ne znaš kako - imamo ideje

bundeve-halloween.jpg
Foto: Unsplash

Listopad je cijeli u znaku bundeva i Noći vještica, a američke tradicije koje se vežu uz Halloween postaju sve popularnije kod nas. Jedna od omiljenijih aktivnosti za ovaj najstrašniji dan u godini definitivno je rezbarenje bundeve. To je zabavna obiteljska aktivnost za ulazak u duh Halloweena i izvrstan način da izraziš svoju kreativnost, bez obzira na dob.

Image

Probaj se ne uplašiti: Kultni filmovi koji će te uvesti u raspoloženje za Noć vještica

Najbolji dio je da ideja za rezbarenje bundeve ne nedostaje - možeš isprobati neke zastrašujuće izglede, poput duhova, zombija i vještica, ili razigranije aranžmane, poput likova iz Disneyjevih crtića. Bilo koja od ovih jednostavnih ideja za rezbarenje bundeve savršena je za ukrašavanje tvog doma, balkona ili dvorišta, bilo da Noć vještica provodiš uz filmove ili na nekoj zabavi.

shimmer fallback

Zato, opremi se za rezbarenje bundeve i uživaj u ovoj nezaobilaznoj aktivnosti, a inspiraciju pronađi u nastavku.

Klasične bundeve

Ovo su dva "looka" s kojima ne možeš pogriješiti - strašna bundeva i bundeva koja se smije. Sve što trebaš napraviti su oči, nos i usta, sve po tvojoj želji.

Jack Skellington bundeva

Ako je neki lik sinonim za Noć vještica, onda je to zasigurno Jack Skellington iz "Predbožićne noćne more" Tima Burtona. Karakteriziraju ga velike oči, malen nos i jaaako širok i zastrašujuć osmijeh.

Duh bundeva

Za malo neobičniji izgled bundeve, izrezbari ju u obliku strašnog duha koji će itekako pridonijeti atmosferi Noći vještica.

Harry Potter bundeva

A za svakog ljubitelja Harryja Pottera, tu je i nekoliko ideja kako ukrasiti i izrezbariti svoju bundevu na temu Harryja Pottera. Ako si vješta s nožem, možeš iscrtati nešto kompliciranije, a ovo je jedna od jednostavnijih ideja.

Disney bundeva

Ako kod kuće imaš djecu, zasigurno će ih oduševiti ovakva vrsta bundeve - bundeva u obliku lika iz Disneyjevog crtića "Čudovišta iz ormara" ili pak bundeva s likom Mickeyja Mousea. Na što god se odlučila, nećeš pogriješiti.

Vampirska bundeva

Ovo je najlakši način da izrezbariš svoju bundevu, no ne i najmanje strašan. Trebat će ti oči i usta u koja ćeš staviti vampirske zube - toliko jednostavno.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.