Tko je za toplu kupku?

Zaviri u najljepše kupaonice zbog kojih ćeš odmah poželjeti renovaciju

Kupaonice bi u idealnom slučaj trebale biti naše male spa oaze - je li tvoja mjesto za relaksaciju ili brzo zatvaraš vrata ove prostorije kad stignu gosti?

photo-1532926381893-7542290edf1d.jpg
Foto: Unsplash

Kupaonice su odavno prestale biti prostorije koje trebaju biti samo funkcionalne - u modernim domovima one su prostorije za wellness i opuštanje. Prema dizajnerima interijera, od svih prostorija kuće, u spavaćoj sobi i kupaonici trebale bismo se osjećati najugodnije. S obzor na to da su kupaonice intimni prostori u kojima provodimo dosta vremena, zaslužuju i posebnu pažnju kad dođu na red za preuređivanje.

shimmer fallback

Ako nisi zadovoljna time u kakvom je stanju tvoja kupaonica, potraži inspiraciju u nekim od ovih prekrasno uređenih Instagram kupaonica iz cijelog svijeta. Čak i ako nemaš budžet za potpunu renovaciju kupaonice, prostoriju možeš osvježiti novim detaljima i modernom dekoracijom. Možda te ove kupaonice nadahnu da i svoju napokon počastiš jednim makeoverom.

Kamen i drvo

Kad uđeš u ovu kupaonicu, imaš osjećaj kao da si na vlastitom egzotičnom otoku - tuširanje pod slapom usred đungle zvuči kao baš ono što nam treba.

Za moderne princeze

Razmaziti samu sebe mirisnom toplom u kupkom u ovoj luksuznoj i pomalo avangardnoj kupaonici nakon napornog radnog dana izvrsna je ideja, zar ne?

Zlatni detalji

S retro stilom nemoguće je pogriješiti, a mi smo se preko ušiju zaljubili u ovu savršenu kupaonicu koja izgleda kao iz neke aristokratske vile s početka 20. stoljeća.

Raj na zemlji

Ne znamo za tebe, ali mi želimo uroniti u ovu kadu s čašom dobrog vina i ne izlaziti dok ne dobijemo plivaće kožice među prstima.

Umij se bojama

Možeš li zamisliti jutarnje pranjem u ovakvoj kupaonici? Mi ne možemo zamisliti ljepši početak dana.

Pod reflektorima

Ova moderna kupaonica s mramorom, golemim ogledalom i s puno svjetla savršeno je mjesto za pjevanje pod tušem i slične performanse.

Tres Chic

Ova preslatka kupaonica u živim bojama stvorena je za sate i sate provedene pred ogledalom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.