Modni stručnjaci otkrili tajnu savršeno izglačane garderobe

Popularni modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić upoznali su nas s inovacijama u svijetu održavanja odjeće

Modni stručnjaci otkrili tajnu savršeno izglačane garderobe

Postoje poslovi koje s veseljem prepuštamo drugima i često imamo spremne izgovore za njih ili glumimo kako nitko ne primjećuje da ih nismo obavili. No, više nemamo razloga za isto, barem ne kad je riječ o glačanju. Priča je ovo o Philips Steamer glačalima predstavljenim na uistinu posebnom druženju na najpoznatijoj modnoj adresi u Zagrebu, dućanu ELFS u Amruševoj ulici. 

Image


Aleksandar Šekuljica, Nataša Bagić i Ivan Tandarić

Philipsovi stručnjaci i popularni modni dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić upoznali su nas s inovacijama u svijetu održavanja odjeće. Da su novi Philipsovi sustavi za glačanje idealni za sve ljubitelje mode, koji cijene svoje slobodno vrijeme, prisutne je moglo uvjeriti iznimno brzo i učinkovito glačanje ELFS-a, koji su i sami bili iznenađeni besprijekornim glačanjem vlastitih kreacija. Liniju Philips Steamer glačala čine: ComfortTouch Plus samostojeće steamer glačalo i ručno glačalo Steam&Go; proizvodi su to koji mijenjaju rutinu glačanja i definitivno ih morate uvijek imati pri ruci! ComfortTouch Plus je samostojeće steamer glačalo koje u tren oka uredi odjeću. Omogućuje lako osvježavanje odjeće i uklanjanje nabora s nje od vrha do dna uz inovativni FlexHead za maksimalan kontakt pare s tkaninom i izuzetno dugački StyleBoard za bolje rezultate. Ovaj samostojeći uređaj za glačanje na paru zagrijava se u roku od 45 sekundi i spreman je za upotrebu.

Image


Renata Sopek, Vanja Halilović, Aleksandar Šekuljica i Ana Begić Tahiri

Glačanje bez daske za glačanje uz savršen rezultat zvuči kao nemoguća misija, ali steamer glačalo Philips Steam&Go upravo to omogućuje uz krilaticu: Brzo i jednostavno, bilo kada i bilo gdje! Ručno steamer glačalo praktično je rješenje kad ste na putu, omogućuje brzo i jednostavno uklanjanje nabora i osvježavanje tkanina i uklanjanje mirisa te savršeno nadopunjuje klasično glačalo u vašem domu jer je idealno u situacijama kad nemate dovoljno vremena prije izlaska iz kuće. 

ImagePhilips je oduvijek težio jedinstvenosti, visokoj kvaliteti i želji da svojim klijentima ponudi nešto posebno zbog čega će zračiti i hodati drugačije te jednostavno biti bolja verzija sebe. Teško je zamisliti osobu koja ne voli komplimente, a najnovija steamer linija omogućuje savršen efekt s puno manje truda i znanja te odjeći daje onaj završni magični dodir čime će svatko plijeniti pažnju. "Za nas koji se profesionalno bavimo modom, pravilno održavanje odjeće ključno je za njezin dobar i nov izgled. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, i funkcionalno i estetski. U tome će uvelike pomoći i nova Philips Steamer glačala, koja se osim po iznimnoj učinkovitosti izdvajaju po brzoj i jednostavnoj upotrebi na svim tkaninama”, izjavio je modni duo ELFS, znalci koji u kreiranju svoje odjeće paze i na najsitnije detalje te s velikom ljubavlju i pažnjom brinu o željama i potrebama svojih klijenata.

ImageSpoj modnih komada iz njihove najnovije proljetne i ljetne kolekcije te Philips Steamer glačala privukao je i brojna poznata lica poput: Ivana Šarića, Elle Dvornik, Tihane Harapin Zalepugin, Indire Levak, Matije Vuice, Vanje Halilović, Renate Sopek, Ane Begić Tahiri, Damira Kedže, Borne Kotromanović, Antonije Šole, Lare Antić, Manuele Svorcan.