Dodaci za Božić

I H&M Home je predstavio blagdansku kolekciju koja nas je osvojila na prvu

Nova blagdanska kolekcija koju je predstavio H&M Home odiše jednostavnošću, a mi smo izdvojile nekoliko dodataka koje želimo

hmhome.jpg
Foto: H&M Home

Kraj je listopada, a to znači samo jedno - sada se konačno možemo početi veseliti nadolazećoj blagdanskoj sezoni, a na to nas podsjećaju i brojni brendovi koji su već predstavili svoje nove blagdanske kolekcije. Već smo vidjeli što u svojoj blagdanskoj ponudi kriju IKEA, Sinsay i Zara Home, a sada je red na blagdanskoj kolekciji koju je predstavio H&M Home, a koja nas je oborila s nogu.

Image
Koliko je ovo genijalno?

Gin boca i čaše s motivom Orašara: Sve što nam treba za zagrijavanje za božićno ludilo

Kolekcija odiše jednostavnošću i minimalizmom, a u cijeloj kolekciji prevladavaju neutralne boje s dodatkom zlatne. A što se tiče same ponude, ovdje možeš pronaći sve - od preslatkih jastučnica s božićnim motivima, ukrasnih borića pa sve do toplih dekica i ostalih dodataka za dom. Ukratko, ako ne voliš jako kičaste dodatke, ova kolekcija je baš za tebe, a mi smo izdvojile nekoliko dodataka koje želimo u svom domu ovih blagdana.

Navlaka za jastuk, 60 kn

Navlaka za jastuk od mješavine pamuka i lana s božićnim motivom sprijeda i jednobojnom stražnjom stranom savršeno će pridonijeti božićnoj atmosferi u tvom dnevnom boravku.

shimmer fallback

Vijenac od pahuljica, 150 kn

Vijenac s užetom od jute i papirnatim ukrasima u obliku pahuljica u bijeloj i smeđoj boji uklopit će se u svaki interijer.

shimmer fallback

Deka, 530 kn

Mekana deka sive boje savršena je za božićne filmske večeri u toplini tvog doma.

shimmer fallback

Staklena vaza, 230 kn

Staklena vaza narančasto-smeđe boje odlično će se uklopiti u tvoj dom, bilo da ju smjestiš na stolić ili blagovaonski stol.

shimmer fallback

Dvije navlake za jastuke, 60 kn

Dvije navlake za jastuke od pamučnog platna u različitim veličinama, svaka s božićnim motivom, savršene su za nadolazeće blagdane.

shimmer fallback

Držač za svijeću, 40 kn

Okrugli stakleni držač za svijeću s točkicama i daškom zlatne boje savršen je božićni dodatak svakom domu.

shimmer fallback

Navlaka za jastuk, 100 kn

Navlaka za jastuk od mješavine lana i pamuka s motivom Djeda Božićnjaka dodatak je s kojim ovog Božića ne možeš pogriješiti.

shimmer fallback

Dekorativno božićno drvce, 80 kn

Metalni stolni ukras u obliku božićnog drvca u zlatnoj boji sjajno će se uklopiti u tvoj interijer.

shimmer fallback

Staklena kupola s mramornom podlogom, 150 kn

Prozirna staklena kupola s mramornom podlogom idealna je za božićne kolačiće i ostale slastice.

shimmer fallback

Adventski kalendar, 100 kn

Kartonski adventski kalendar na užetu savršen je jer dvadeset i četiri kutije možeš napuniti sitnicama i iznenaditi voljenu osobu svaki dan do Božića.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.