Ho-Ho-Ho!

Instagram inspo: Božićni trendovi u uređenju interijera

Zavladao je predblagdanski duh. Prepusti se čaroliji i uredi svoj dom najljepše što možeš. Otkrij koji božićni trendovi u uređenju interijera vladaju ove zime

pexels-brett-sayles-1708601.jpg
Foto: Pexels

Ušli smo u prosinac, vrijeme u kojem, bez sumnje, najviše pažnje pridajemo uređenju interijera. Vani je hladno, većinu vremena provodiš u svoja četiri zida i sasvim je logično da češ više obraćati pozornost na prostor u kojem živiš. Prošlu nedjelju upalila si prvu adventsku svjećicu i pravi je trenutak da kreneš s blagdanskim uređenjem interijera.

Image
Jako je jednostavno!

Napravi sama: Divan božićni vijenac za vrata od kuglica i vješalice

Prije si se možda suzdržavala jer je bilo prerano, no više nije! Prepusti se blagdanskom duhu i učini svoj dom najljepšim mjestom na svijetu, uplovi u adventsku čaroliju. Pregledale smo Instagram u potrazi za inspiracijom i ovogodišnjim božićnim trendovima u uređenju interijera te pronašle nekoliko odličnih ideja. Hit su patuljci i orašari te predimenzionirane zvijezde.

Više božićnih drvaca

Ove godine ne možeš pretjerati s ukrašavanjem. Naime, u modi je više božićnih drvaca u interijeru. E sad, drugo pitanje je je li to u božićnom duhu koji u svojoj biti propagira skromnost. No, ukoliko planiraš božićna drvca kasnije posaditi u dvorište ili doprinijeti pošumljavanju određenog područja, ne činiš ništa loše. Sada stvori zimski ugođaj, a drvca okiti malo prije Božića.

Detalji na pravom mjestu

Detalji poput ove jednostavne i vrlo simpatične svjetiljke u obliku patuljka, ono je što čini razliku, osobito ako ih postaviš na pravo mjesto. Komadić debla, kao na slici, savršena je pozicija.

Patuljak "uradi sama"

Napravi patuljka od mahovine i grana i pozicioniraj ga na ulaz u stan ili u kuću.

Šarmantno, slatko i vrlo efektno!

Velike šalice s blagdanskim motivima

Velike božićne šalice iz kojih ćeš piti topli kakao ili čaj uvijek su u modi. Spadaju u detalje koji doprinose blagdanskoj čaroliji i jednostavno su neizostavni dio prosinca.

U modi su zlatna i boja bakra

Ove blagdanske sezone dominiraju bogate, tople metalik boje poput zlatne i bakrene, a osobito su efektne u kombinaciji s bijelom.

Orašari

Posljednjih godina, a tako i ove, jako su popularni drveni vojnici koji simboliziraju sreću i tjeraju zle duhove. Orašari su tradicionalno njemački blagdanski motiv, no zahvaljujući baletu postali su popularni u cijelom svijetu.

Predimenzionirane zvijezde

Kako za bor tako i za prostor - u modi su predimenzionirani ukrasi poput zvijezda na fotografijama u nastavku. Na prvoj su na boru, a na drugima na prozorima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.