Baš su posebni

Ove godine sama napravi adventski vijenac uz Instagram ideje

Blagdani su nam sve bliže, a uskoro ćemo zapaliti i prvu adventsku svijeću pa je sad pravi trenutak da razmisliš o tome kakav ćeš adventski vijenac ove godine imati u svom domu

alexandra-mitache-8rsDkhHA9_w-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

U trgovine su stigle prve blagdanske kolekcije, a i ulice su lagano počele poprimati blagdansko ruho. Prvi su se ukrasi ušuljali i u naše domove, a upravo je adventski vijenac jedan od prvih blagdanskih detalja koji nagovještavaju kako je Božić sve bliže.

Image
Božić je sve bliže

Sinsay ima najslađu kolekciju s blagdanskim motivima

Iako se u trgovinama i cvjećarnama mogu pronaći već gotovi adventski vijenci, ipak su najljepši ukrasi oni koje sami napravimo. Sama možeš napraviti točno onakav vijenac kakav si zamislila te se poigrati bojama i detaljima koji će se uklopiti u tvoj dom.

shimmer fallback

Kad je riječ o blagdanskim ukrasima, već nekoliko sezona naglasak je na jednostavnosti, minimalizmu, neutralnim bojama i prirodnim materijalima. Poigraj se detaljima koje već imaš u svom domu, a u prirodi ćeš pronaći dodatne elemente koji će tvom vijencu dati onaj završni 'touch'. Češeri, borove grančice, sušene naranče, eukaliptus i pampas samo su neki od detalja koje možeš iskoristiti.

Stoga, zasuči rukave i daj mašti na volju i napravi svoj najljepši adventski vijenac dosad, a u nastavku pronađi nekoliko originalnih ideja s Instagrama koje ti mogu poslužiti kao inspiracija.

Foto: Instagram

Raskošno zelenilo

Prirodni detalji nikada ne izlaze iz mode, a vijenac ukrašen borovim grančicama bezvremenski je klasik koji će se uklopiti u svačiji dom.

Boho vijenac

Ako si ljubiteljica boho stila u uređenju interijera, ovakav vijenac ukrašen pampas travom, pšenicom i drugim suhim cvijećem savršen je izbor i izgleda zaista posebno!

Jednostavni vijenac

Ako nisi baš sklona DIY projektima, ovaj jednostavni vijenac odlična je ideja i svatko ga može napraviti. Potrebni su ti samo ukrasni pladanj, nekoliko borovih grančica ili eukaliptusa, par češera i svijeće u tvojoj omiljenoj boji. Jednostavno, a upečatljivo!

Elegantni vijenac

Želiš li se malo odmaknuti od klasike, napravi vijenac s duguljastim svijećama. Osim što su takve svijeće trenutno jako popularne, takav vijenac će izgledati profinjeno i elegantno.

U raskošnim bojama

Voliš li boje, možeš se poigrati svojim omiljenim nijansama i napraviti vijenac koji će se savršeno uklopiti u tvoj dom. Ova ideja vrlo je jednostavna, a savršeno će izgledati na ukrasnom pladnju s nogom.

S ukrasima od papira

Evo ideje za još jedan izuzetno jednostavni vijenac kojeg može napraviti uistinu svatko. Ukrasi od papira poput borića, kuglica i pahuljica jako su popularni i ove sezone pa zašto njima ne bi ukrasila i svoj vjenčić? To može izgledati baš efektno!

Prirodni detalji

Voliš li provoditi svoje vrijeme u prirodi, ovaj će ti se vijenac sigurno svidjeti. Detalje za izradu možeš kupiti u cvjećarni, a možeš se poigrati i cvijećem i grančicama iz vlastitog dvorišta ili šume. Na kraju, ukrasi svoj vijenac jednostavnim bijelim svijećama.

Vijenac inspiriran šumskim svijetom

Imaš li klince, možeš i njih uključiti u izradu adventskog vijenac, a tema vam može biti šuma. Ukrasite vijenac češerima i drugim šumskim plodovima, a možete dodati i figurice omiljenih šumskih životinja.

Minimalizam

Ne voliš li jarke boje i kičaste detalje, minimalistički vjenčić savršen je izbor. Vrlo ga je lako i jednostavno napraviti, a ideja za izradu uistinu je mnogo.

U tradicionalnom stilu

Voliš li klasiku i tradicionalni duh blagdana, raskošni vijenac od borovih grančica i češera uvijek je dobar izbor. Osim toga, pravi je klasik i nikada ne izlazi iz mode te će doprinijeti kreiranju tople blagdanske atmosfere u tvom domu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.