Dnevna doza umiljatih njuškica: Izdvojile smo najslađe Instagram profile kućnih ljubimaca

Neka ti dan započne ispunjen smijehom uz ove urnebesne životinje, a za titulu 'Ljubimca tjedna' možeš nominirati i svog ljubimca, evo kako

Dnevna doza umiljatih njuškica: Izdvojile smo najslađe Instagram profile kućnih ljubimaca

Društvene mreže postale su velik dio našeg života, a posebno sada kada dane moraš provoditi zatvorena u svoja četiri zida. Zato nam sve što nam može izmamiti osmijeh na lice sada puno znači. Postoji li išta što nas može više nasmijati od čupavih četveronožnih prijatelja?

Image

Ovako izgleda život jedne bezbrižne mačke iz Italije


Izdvojile smo nekoliko urnebesnih i preslatkih Instagram profila kućnih ljubimaca koje moraš zapratiti već danas. A na popisu ćeš pronaći sve – od umiljatih pasa, jedinstvene mačke do šašave vjeverice za koju nismo sigurni da je svjesna da je vjeverica. 

No nisu samo online kućni ljubimci posebni. Vjerujemo kako i ti imaš neku fotografiju ili video koji pokazuje koliko je upravo tvoj pas, mačka ili možda zamorac poseban. Ako želiš da se i tvoj ljubimac okiti titulom 'Ljubimac tjedna', podijeli takvu fotografiju ili video s kratkim opisom na našoj Facebook stranici Žena.hr i nominiraj ga. Tko zna, možda će ovo biti njegov/njezin sretan tjedan.

Cuddles Cats GIF from Cuddles GIFs


Doug the Pug


Iza ovog preslatkog imena krije se još slađi pas. Doug je sedmogodišnji mops kojeg na Instagramu prati gotovo 4 milijuna ljudi. Njegova vlasnica Leslie Mosier svakodnevno objavljuje urnebesne fotografije ovog veselog psića, a njegove avanture možeš pratiti i na TikToku.

Venus, mačka s dva lica


Venus je savršen primjer koliko priroda može biti čudesna. Ova jedinstvena maca rođena je s dvije različite boje očiju kao i s njuškicom koja je simetrično podijeljena na pola različitim bojama dlake. Naime, jedna polovica je narančasta dok je druga potpuno crna. Zbilja unikatno!

Maru Taro


Shiba Inu jedna je od trenutno najpopularnijih pasmina na svijetu. A kada vidimo Maru Tato, odmah nam bude jasno i zašto. Ovaj preslatki pas nalazi se u Japanu, a njegovi vlasnici svakodnevno dokumentiraju nepodopštine koje radi. Neka te ovaj pseći smiješak svakodnevno veseli kada otvoriš Instagram.

Josie and the cat gang


Ako si više osoba koja voli mačke nego pse, ovo je profil za tebe. Josie je mačkamama koja se bavi uzgojem ragdoll mačaka, što znači da se u njezinom kućanstvu gotovo uvijek nalazi barem jedan mačić. A osim mačića, moći ćeš pratiti avanture devet odraslih ragdoll mačaka koje uživaju u igrama u domu, ali i divljini. Jednostavno preslatko!

Fuzzberta & Friends


Ako tražiš Instagram profil koji će te svako jutro nasmijati novom fotografijom, ne traži dalje. Zamorci su sami po sebi posebni, no kada na to dodamo kreativne kostime i još kreativnije obrađene fotografije, imamo savršeni recept za smijeh. 

Vjeverica Thumbelina


Thumbelina je sretna vjeverica čiji 'roditelji' svakodnevno bilježe njezine avanture. Doduše, ni oni nisu sigurni da je Thumbelina svjesna da je vjeverica jer se uopće ne ponaša tako. Ne uživa u društvu drugih vjeverice, a odlazak u prirodu za nju je noćna mora. Zato je debeljuškasta Thumbelina sada potpuno kućna vjeverica koja dane provodi uživajući u obrocima i bezbrižnom izležavanju.