Darujemo knjigu 'Terapeutkinja' Helene Flood

Vrhunski triler koji nećeš ispustiti iz ruke do samog kraja...

Terapeutkinja naslovnica MU 3D.png

Helene Flood psihologinja je specijalizirana za traume nasilja, reviktimizaciju te posttraumatski sram i krivnju. Terapeutkinja je njezin prvi roman, za koji su prava prodana u čak dvadeset tri zemlje i prije nego što je knjiga objavljena. Velika očekivanja roman je itekako ispunio osvojivši, među ostalima, nominaciju za prestižnu norvešku Nagradu knjižara za 2019. godinu te Nagradu za najbolji prevedeni krimić na Islandu.

Mlada psihologinja Sara otvorila je privatnu praksu za psihoterapiju. Njezin suprug, ambiciozni i marljivi arhitekt Sigurd nedavno je naslijedio vrijednu kuću u jednoj od otmjenih četvrti u Oslu, pa je Sarina ordinacija iznad garaže prva dovršena prostorija u procesu opsežne i mukotrpne adaptacije stare šarmantne kuće. Dok se par bavi preuređenjem i financijskim pitanjima, jednoga dana Sigurd nestaje bez traga, a u velikoj kući koja je napola gradilište počinju se događati jezive i neobjašnjive stvari: predmeti nestaju i ponovno se pojavljuju, ili se čini kao da ih netko premješta, a usred noći čuju se koraci na tavanu...

Ovaj zanimljiva knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ona baš za tebe ili želiš iznenaditi nekoga? Najkreativnijih odgovor dobiva.

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 29.11. u podne, nakon čega objavljujemo dobitnika/icu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice