Osvoji knjigu tjedna

Darujemo knjigu 'Dvije sestre'

Osvoji roman 'Dvije sestre' - uzbudljivu obiteljsku saga koja zadire u najtananije osjećaje

Dvije sestre__1.png
Play logo

Jo i Bethie Kaufman rođene su u svijetu punom obećanja. Odrastajući u 1950-ima u Detroitu, žive u savršenoj kući srednje klase iz predgrađa, gdje su uloge članova obitelji jasno određene. Jo je muškobanjasta djevojčica, načitana buntovnica čija je strast svijet učiniti boljim; Bethie je lijepa, ženstvena i poslušna buduća zvijezda koja uživa u svojoj omiljenosti te sanja o tradicionalnom životu.

Ali istina na kraju izgleda drukčije od onoga što su djevojke zamišljale. Živeći u vrijeme slobodne ljubavi, Vijetnama, Woodstocka i ženskog pokreta, Bethie postaje divlje dijete željno pustolovine i naglavce se baca u hipijevsku kulturu, spremna na sve, osim na to da se negdje skrasi. Jo u međuvremenu postaje pristojna mlada majka u Connecticutu i svjedoči promjenama u društvu umjesto da u njima sudjeluje. Nijedna od sestara ne živi u svijetu o kojemu je sanjala i ne pronalazi istinsku životnu radost.

Je li prekasno da njih dvije, s toliko različitim željama i životnim putovima, pronađu ono o čemu su sanjale?

Ova sjajna knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto je baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor.

Prijaviti se možeš do ponedjeljka, 27. lipnja u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.