Iznenadi svoju majku

Bliži se Majčin dan, a s ovim darovima sigurno nećeš pogriješiti

Međunarodni Majčin dan slavi se druge nedjelje u svibnju. Ove godine svoju majku iznenadi darom koji će joj se zasigurno svidjeti, bilo da se radi o odličnom parfemu koji već dugo želi, ili o komadu nakita

darovimajcindan.jpg
Foto: Unsplash/Notino/Zara

Ne postoji taj dar kojim bismo našim majkama mogle zahvaliti za sve što su učinile za nas - majke su osobe koje zaslužuju cijeli svijet i to bismo im trebale dati do znanja svakog dana. Ipak, jedan je dan u godini u cijelosti posvećen našim majkama, a to je Majčin dan, koji se slavi druge nedjelje u svibnju svake godine.

Image

Za nekoliko dana obilježavamo Majčin dan: Donosimo ti pet ideja kako svoju majku obradovati i pokazati joj da misliš na nju

Ove godine, taj dan pada na 9. svibnja, stoga zabilježi taj datum kako bi svojoj majci mogla pripremiti iznenađenje kakvo zaslužuje. A kada im već ne možemo dati sve na svijetu, što i zaslužuju, mali znak pažnje za Majčin dan kojim ćemo im dokazati koliko ih volimo nezaobilazan je.

Bilo da se radi o knjizi koju tvoja majka već dugo želi pročitati, o parfemu koji već dugo želi kupiti ili pak o komadu nakita o kojem mašta svaki put kad prođe pored neke zlatarne, svoju majku ovog Majčinog dana iznenadi darom kojim ćeš joj pokazati da si joj zahvalna na svemu što je učinila za tebe, ali i da si zapamtila kada ti je davno prije rekla što želi, a ti si joj to sada i kupila. U nastavku smo izdvojile deset odličnih darova za Majčin dan koji će oduševiti svaku majku.

Lancôme Idôle, 369 kn

Parfem je odličan dar za svaku ženu i sigurne smo da s njim ne možeš pogriješiti. Raspitaj se koji miris tvoja majka najviše voli i iznenadi ju parfemom koji si je oduvijek željela - sigurne smo da će biti sretna. Mi smo izdvojile Lancôme Idôle, čisti cvjetni parfem s chypre notama koji žene diljem svijeta obožavaju, a možda će se svidjeti i tvojoj majci.

shimmer fallback

Nuxe Huile Prodigieuse, 95 kn

Multifunkcionalno suho ulje za lice, tijelo i kosu predivnog mirisa savršen je poklon za Majčin dan koji će zasigurno oduševiti tvoju majku, posebno ako je ljubiteljica kozmetike. Ovo ulje hrani kosu, kožu lica i tijela te im daje mekoću, a ima jedinstven miris i pogodno je za sve tipove kože, pa kao takvo čini odličan poklon za svaku majku.

shimmer fallback

Aroma difuzer Souletto Floramania, 273 kn

Aroma difuzer elegantan je način za prožimanje doma mirisom, ugodnog je cvjetnog mirisa koji će oduševiti svakoga, a istovremeno je i lijep dizajnerski dodatak koji kontinuirano oslobađa miris. Ako je tvoja majka ljubiteljica dobrih mirisa, ovaj će joj se poklon zasigurno svidjeti.

shimmer fallback

Torba, 299 kn

Torbe su obavezan modni dodatak svake žene, pa bilo da je tvoja majka ljubiteljica torbi i voli ih sakupljati, ili joj jednostavno treba neka nova, torba će biti odličan poklon za Majčin dan. S onom u klasičnoj crnoj boji ne možeš pogriješiti, no uzmi u obzir što se tvojoj majci najviše sviđa i na temelju toga kupi joj torbicu koju će obožavati nositi.

shimmer fallback

Yankee Candle Vanilla Cupcake, 196 kn

Ako je tvoja majka ljubiteljica mirisnih svijeća koje osvježavaju prostor, onda je mirisna svijeća Yankee Candle savršen poklon za nju. Mirisna svijeća Yankee Candle Vanilla Cupcake zamirisat će dom predivnim mirisom slatke vanilije i tako kreirati ugodnu atmosferu, a tvoja će majka biti oduševljena poklonom.

shimmer fallback

Marama, 79 kn

Marama je odličan modni dodatak, posebno ako se radi o marami veselog uzorka, poput točkica ili životinjskog uzorka. Ova točkasta marama ide na svaki outfit, a ako tvoja majka obožava marame, ovaj je poklon kao stvoren za nju.

shimmer fallback

Komplet knjiga Jane Austen, 149 kn

S knjigom kao poklonom nikada ne možeš pogriješiti, posebno ako je tvoja majka ljubiteljica književnosti. Svoju majku ovog Majčinog dana možeš razveseliti kompletom od dva bestsellera Jane Austen, "Ponos i predrasude" i "Razum i osjećaji" - klasicima koji se moraju pročitati. Ukoliko je tvoja majka ljubiteljica nekog drugog žanra, uvijek joj možeš kupiti i knjigu njezinog omiljenog pisca ili neki naslov za koji znaš da ga već dugo želi pročitati.

shimmer fallback

Ogledalo, 149 kn

Maleno ogledalo savršen je ukras za dom, ali i praktičan dodatak ako se tvoja majka šminka pa joj je ogledalo potrebno svakog dana. Upravo zato, ovo maleno ogledalo na mramornoj podlozi savršen je poklon za tvoju majku koji će se savršeno uklopiti u interijer.

shimmer fallback

Pidžama komplet, 429 kn

Lagana pidžama u kompletu od nježnog materijala i u nježnoj boji jedan je od poklona koji su istovremeno lijepi i korisni, a koji će se tvojoj majci sigurno svidjeti. Pidžama je poklon s kojim ne možeš pogriješiti jer ih nosimo svi, a za svoju majku, odluči se za lijepu pidžamu u ružičastoj boji koja će joj savršeno pristajati.

shimmer fallback

Ogrlica, 262 kn

Bilo da je riječ o ogrlici, narukvici, prstenu ili naušnicama, nakit je uvijek dobar izbor kada je riječ o poklonima. Ako nisi sigurna što tvoja majka voli, ne možeš pogriješiti s jednostavnim nakitom, poput ove ogrlice.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.