'ZA TEBE NEMA MJESTA'

Bivša kandidatkinja 'Superstara' Lana Mandarić osvaja novom pjesmom

Kolege iz 'Superstara' pridružile su se Lani Mandarić u spotu, a 'osjećali su samo pozitivne emocije tijekom cijelog procesa snimanja'

3deb851afd61a7c96aea_920239.jpg
Foto: Privatna arhiva

Lana Mandarić nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori objavila je novi singl pod nazivom "Za tebe nema mjesta". Ponovno se radi o njenoj glazbenoj suradnji i koautorstvu sa Zoranom Šiljeg. Aranžman i produkciju potpisuje Nikola Batelić, a video spot je režirala Lea Radolfi. 

Moderna pop-rock pjesma "Za tebe nema mjesta" ugođajem je drukčija u odnosu na njezin prvi singl "More", s kojim se Lana predstavila na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije.

"Pjesma govori o situacijama koje teško podnosimo jer nam se dogodilo nešto loše, kada smo zatečeni silinom negativnih emocija i ne vidimo izlaz. Tada je najbolje brzo se odmaknuti od razmišljanja o tome, okružiti se dragim ljudima i pokušati život okrenuti na pozitivu. I tada je sve u redu. Vjerujem da sam spotom snimljenim za novi singl uspjela prenijeti pozitivne emocije koje smo zbilja svi osjećali u studiju i tijekom cijelog procesa snimanja", otkrila je Lana.

U spotu se pojavljuju i njezini prijatelji i kolege iz "Superstara" - Mia Ribić i Luka Veljković, koji su i na taj način svojoj kolegici dali podršku u daljnoj karijeri.