Putovanje avionom

Koje dimenzije kofera mogu u avion?

Za putovanje avinom važno je uzeti kofer određenih dimenzija koji može u avion. Saznajte koje dimenzije kofera mogu u avion.

kofer.jpg
Foto: Pixabay

Mnoga pravila o putovanja razlikuju se ovisno o tome u koju regiju svijeta putujete ili iz koje putujete, ali ograničenja veličine i dimenzije kofera koje mogu u avion uvijek ostaju ista. Važno je znati koje dimenzije kofera mogu u avion kako biste mogli ponijeti sve svoje stvari sa sobom.

Iako se dimenzije kofera koje mogu u avion razlikuju ovisno o zračnom prijevozniku, postoji standardna veličina kofera. Standardne dimenzije kofera koje mogu u avion su 22 x 14 x 9 inča, odnosno 55 x 45 x 22 centimetra, što uključuje ručku i kotače.

Ograničenje dimenzija kofera koji mogu u avion osigurava vas i vaš kofer te će se kofer moći sigurno pohraniti u pretinac iznad glave za vaš let. Daleko najveća prednost putovanja s manjim koferom je mogućnost da sami prevezete svoje stvari bez da ih povjeravate zrakoplovnoj tvrtki i nadate se da će stići na odredište na vrijeme i u jednom, neoštećenom komadu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.