Društvene mreže

Zašto ne vidim aktivnost na Instagramu?

Otvorili ste Instagram i ne vidite aktivnost? Zašto se to događa? Zbog čega ne vidim aktivnost na Instagramu?

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Ako se susrećete s problemom da ne vidite aktivnost na Instagramu, to može biti uzrokovano različitim faktorima. Neki od najčešćih uzroka uključuju promjene u algoritmu, nedavno promijenjene postavke privatnosti, nedostatak aktivnosti na vašem profilu ili probleme s aplikacijom.

Instagram koristi složeni algoritam kako bi odabrao sadržaj koji će se prikazivati u vašem feedu. Ako ne vidite aktivnost određenih računa, to može značiti da njihove objave nisu dovoljno relevantne za vaš feed, ili da Instagram nije smatrao da je to sadržaj koji bi vas zanimao.

Ujedno, ako ste nedavno promijenili postavke privatnosti na vašem računu, to može utjecati na vidljivost vaših objava i aktivnosti drugih korisnika. Ako ste postavili svoj profil na privatni, samo će ljudi koje ste prihvatili kao pratitelje vidjeti vašu aktivnost.

U slučaju da ne vidite aktivnost na Instagramu, preporučuje se provjeriti svoje postavke privatnosti, pratiti više korisnika ili povećati svoju aktivnost na platformi kako bi se povećala vidljivost vaše aktivnosti. Također, ažurirajte aplikaciju na najnoviju verziju i pokušajte se ponovno prijaviti kako biste riješili probleme s aplikacijom.