Društvene mreže

Kako se koristi Whatsapp na više uređaja?

Želite koristiti Whatsapp na više uređaja a ne znate kako? Saznajte kako se koristi Whatsapp na više uređaja.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Whatsapp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. WhatsApp je započeo s uvođenjem svoje očekivane podrške za više uređaja za veliki broj korisnika kako bi im omogućio korištenje Whatsappa na više uređaja, bez potrebe da njihovi telefoni budu povezani na internet. Korisnici mogu iskoristiti novu značajku za povezivanje WhatsApp-a na do četiri uređaja istovremeno.

Prvi korak načina za korištenje Whatsappa na više uređaja je otvaranje aplikacije Whatsapp. Zatim otvorite postavke u gornjem desnom kutu te kliknite na gumb za povezane uređaje. Zatim otvorite Whatsapp na drugom uređaju gdje želite koristiti Whatsapp te otvorite postavke za povezane uređaje. Sada ćete morati skenirati QR kod koji je dostupan na vašem sekundarnom uređaju kako biste ga povezali s vašim WhatsApp računom.

Nakon ovog koraka vaš Whatsapp račun je povezan na više uređaja. Nakon povezivanja, WhatsApp će vam omogućiti slanje i primanje poruka pomoću vašeg sekundarnog uređaja. Također ćete moći vidjeti svoje prethodne poruke sa sekundarnog uređaja, iako poruke koje su izbrisane s vašeg primarnog uređaja neće biti vidljive na sekundarnom uređaju.