Društvene mreže

Što je ulazna pošta na Messengeru?

Ne možete pronaći ulaznu poštu na Messengeru? Ne morate tražiti dalje. Pogledajte kako pronaći ulaznu poštu na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za slanje poruka. Jedna od ključnih značajki Messengera je ulazna pošta, gdje se nalaze sve nove poruke koje ste primili. Međutim, ponekad može biti teško snaći se u aplikaciji. No, kako pronaći ulaznu poštu na Messengeru?

Prvo što trebate učiniti kada želite pronaći ulaznu poštu na Messengeru je otvoriti aplikaciju Messenger na svom mobilnom uređaju ili računalu. Na dnu zaslona vidjet ćete karticu "Ulazna pošta". Kliknite na tu karticu. Na ovoj stranici vidjet ćete sve nove poruke koje ste primili od prijatelja i drugih kontakata na Messengeru. Klikom na bilo koju poruku otvorit će se razgovor s tom osobom ili grupom. Ako želite pronaći određenu poruku, možete upotrijebiti tražilicu na vrhu zaslona kako biste pronašli poruku po ključnoj riječi ili frazi. Ako ste primili poruku od osobe koja nije na vašem popisu prijatelja, ta će poruka biti u odjeljku "Zahtjevi za poruke" u ulaznoj pošti. Kliknite na ovaj odjeljak da biste vidjeli sve zahtjeve za poruke koje ste primili. Prateći ove korake, možete jednostavno pronaći i otvoriti svoju ulaznu poštu na Messengeru.