Društvene mreže

Što je i kako kreirati tajni Facebook profil?

Želite zaštititi svoje podatke na društvenim mrežama? Zašto ne biste kreirali tajni Facebook profil? Pogledajte što je tajni Facebook profil i kako kreirati tajni Facebook profil.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Tajni Facebook profil je opcija koju korisnici mogu odabrati kako bi sakrili svoje osobne informacije od drugih korisnika. Tajni profil neće biti vidljiv javno ili drugim korisnicima na Facebooku, već samo prijateljima koje odaberete. Korištenjem tajnog profila, korisnici mogu bolje kontrolirati svoju privatnost i sigurnost na Facebooku. No, kako napraviti tajni Facebook profil?

Za stvaranje tajnog Facebook profila najprije se prijavite na svoj Facebook račun. Idite na svoj profil i kliknite na "O meni" odjeljak. Kliknite na "Uredi javne postavke" na vrhu stranice. Pronađite "Kontaktne informacije" i kliknite na padajući izbornik.

Sljedeće što trebate učiniti kada stvarate tajni Facebook profil je kliknuti na opciju "Samo ja" kako biste sakrili svoje kontaktne informacije. Poništite odabir opcije "Dopusti pretraživanje mog profila" kako bi se spriječilo da drugi korisnici pretražuju vaš profil. Spremite promjene i vaš Facebook profil postati će tajni i biti će skriven od javnosti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.