Društvene mreže

Što znači ignoriranje poruka na Messengeru?

Messenger je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka diljem svijeta. Međutim, ponekad nam stiže toliko poruka da ih želimo ignorirati. Saznajte kako ignorirati poruke na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Kada korisnici primaju poruku na Messengeru, imaju mogućnost odgovoriti na nju, ignorirati je ili izbrisati. Ignoriranje poruka na Messengeru jedan je od načina na koji korisnici mogu kontrolirati svoje vrijeme i pažnju dok koriste aplikaciju. Ignoriranje poruke na Messengeru znači da će poruka ostati nepročitana, ali neće se vidjeti obavijest o novoj poruci ili zvučni signal za novu poruku.

Postoji nekoliko načina da se ignoriraju poruke na Messengeru. Prvi način je da se jednostavno ne otvori poruka. Kada se poruka ne otvori, ona će ostati kao nepročitana i neće se prikazati obavijest o novoj poruci. Drugi način je da se poruka označi kao nepročitana. Da biste to učinili, držite prstom na poruku koju želite označiti i odaberite opciju "Označi kao nepročitano". Ova poruka će se zatim prikazivati kao nepročitana dok je ne otvorite.

Korisnici također mogu blokirati ili izbrisati poruke s određenih kontakata. Kada se poruke izbrišu, one se neće prikazati u chatu i neće se vidjeti obavijest o novoj poruci. Blokiranje kontakta znači da korisnik neće primati poruke od tog kontakta, a poruke koje se šalju od tog kontakta neće se prikazivati u Messengeru.

Ignoriranje poruka na Messengeru jedan je od načina da se kontrolira vrijeme i pažnja dok koristite aplikaciju. Postoji nekoliko načina da se ignoriraju poruke, uključujući neotvaranje poruke, označavanje poruke kao nepročitane, brisanje poruke i blokiranje kontakta.