Društvene mreže

Što je TikTok? Koje su osnovne karakteristike društvene mreže TikTok?

Čuli ste za aplikaciju TikTok no ne znate što je to? Ne morate tražiti dalje. Saznajte što je TikTok i zašto je toliko popularan.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

TikTok je popularna društvena mreža koja korisnicima omogućuje stvaranje, gledanje i dijeljenje videozapisa od 15 sekundi snimljenih na mobilnim uređajima ili web kamerama. Sa svojim personaliziranim naslovnicama neobičnih kratkih videozapisa s glazbom i zvučnim efektima, aplikacija je poznata po svojoj zaraznoj kvaliteti i visokoj razini angažmana.

Play logo

No, što čini TikTok toliko 'zaraznim'? TikTok je toliko popularan za to što svi, i amaterski i profesionalni kreatori mogu dodavati efekte poput filtara, pozadinske glazbe i naljepnica svojim videozapisima te mogu surađivati ​​na sadržaju i stvarati dvostruke videozapise podijeljenog zaslona čak i ako su na različitim lokacijama.

Kada znate što je TikTok, važno je znati koji sadržaj možete pronaći na tik toku. TikTok je pogodan za zabavu i komediju. Međutim, sve se više koristi za informiranje korisnika o raznim temama. Takozvani influenceri koji stječu stalnu publiku na TikToku nude isječke savjeta. Ljepota, moda, osobne financije i kuhanje popularne su teme za informativne videozapise. Format se sve više koristi za promicanje i prodaju proizvoda.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.