Društvene mreže

Koji je pravilan link za brisanje Instagrama?

Zaključili ste da Instagram nije dobra aplikacija za vas? Možete jednostavno izbrisati Instagram. Donosimo link za brisanje Instagrama kako bi vam olakšali brisanje Instagrama.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je jedna od najpopularnijih internetskih platformi društvenih mreža. Međutim, Instagram nije za sve. Ukoliko vam Instagram oduzima previše vremena ili vam se jednostavno ne sviđa sadržaj na Instagramu, možete ga obrisati jednostavnim klikom na link. No, koji je link za brisanje Instagrama?

Kako biste obrisali Instagram, jednostavno kliknite na sljedeći link: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ .

Instagram će vam ponuditi opciju da se prijavite u svoj račun. Kada se prijavite, prikazati će se stranica na kojoj trebate odabrati zašto želite izbrisati Instagram račun. Odaberite prikladan razlog, a zatim kliknite „Nastavi“. Provjerite odgovara li korisničko ime računu koji želite izbrisati. Ako su svi podaci točni, kliknite na gumb „Izbriši račun“ te potvrdite brisanje. Za kraj još jednom unesite svoju lozinku kako biste potvrdili da je to vaš Instagram račun. Dodirom na „Izbriši račun“ na dnu trajno ćete izbrisati svoj račun.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.