Društvene mreže

Kratki vodič za prijavu na Facebook poznanstva

Kako se prijaviti na Facebook poznanstva? Postoji li određeni način za prijavu na Facebook poznanstva?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook poznanstva je nova značajka društvene mreže Facebook koja omogućava korisnicima da se povežu s drugim ljudima u svrhu pronalaska partnera, prijatelja ili samo nekoga s kim mogu provesti vrijeme. Ova značajka omogućava korisnicima da se povežu s drugim ljudima sličnih interesa, aktivnosti i hobija. Evo kako se prijaviti na Facebook poznanstva.

Ako želite pristupiti Facebook poznanstvima, morate se prijaviti za ovu značajku. Prvo se prijavite na svoj Facebook račun i kliknite na ikonu srca koja se nalazi na vrhu zaslona. Ako već koristite Facebook poznanstva, vidjet ćete svoj profil, preporučene osobe i aktivnosti.

Ako se prvi put prijavljujete za Facebook poznanstva, morat ćete stvoriti svoj profil tako što ćete odgovoriti na nekoliko pitanja o sebi, uključujući svoje interese, hobije, obrazovanje i zanimanja. Nakon što ste stvorili svoj profil, preporučit će vam se nekoliko osoba sličnih interesa.

Možete pregledati profile drugih korisnika i ako ste zainteresirani za nekoga, možete poslati zahtjev za dopisivanje. Ako se druga osoba slaže, možete početi razgovarati s njima. Facebook poznanstva temelje na vašem profilu i aktivnostima na Facebooku, pa je stoga važno osigurati da je vaš profil ažuran i relevantan.