Sigurnost na internetu

Kratki vodič kako sakriti Instagram profil

Želite sačuvati privatnost na društvenim mrežama? Skrivanje Instagram profila pravi je način za to. Saznajte što je Instagram i kako sakriti Instagram profil.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna društvena mreža koja korisnicima omogućuje dijeljenje fotografija i videozapisa te interakciju s drugim korisnicima putem lajkova, komentara i privatnih poruka. Kada želite sačuvati svoju privatnost, moguće je sakriti svoj Instagram profil od javnosti. No, kako sakriti Instagram profil?

Da biste sakrili svoj Instagram profil, prvo otvorite svoj profil i kliknite na ikonu tri crte u gornjem desnom kutu zaslona. Zatim kliknite na "Postavke" i pomaknite se prema dolje dok ne pronađete "Račun". U opcijama računa, kliknite na "Privatni račun" kako biste prebacili svoj profil u privatni način rada. Time će se omogućiti samo ljudima koje ste prihvatili da vide vaše objave i aktivnosti na Instagramu.

Međutim, ako želite sakriti Instagram profil samo od određenih ljudi, možete ih blokirati. Da biste blokirali korisnika, kliknite na njegov profil i kliknite na ikonu tri crte u gornjem desnom kutu. Zatim odaberite "Blokiraj" kako biste spriječili da ta osoba pristupi vašem profilu ili vam šalje poruke. Ovo su dva najbrža načina kako sakriti Instagram profil.