Društvene mreže

Kako zaključati profil na Facebooku?

Odlučili ste zaključati profil na Facebooku, ali ne znate pravilan postupak. Kako zaključati profil na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Želite potpuno zaključati svoj Facebook profil i ne znate kako to učiniti. Društveni mediji su postali sastavni dio naših života. Međutim, to također znači da postaje medij za stalkere. Svi smo prošli kroz ovu situaciju kada stalkeri neprestano pretražuju vaš profil ili neželjeni ljudi preuzimaju vaše profilne fotografije kako bi stvorili lažne račune. Rješenje za to je da zaključate svoj Facebook profil. Pa kako zaključati profil na Facebooku? Zašto zaključati svoj Facebook profil?

Najgora strana Facebooka su visoki problemi s privatnošću. Budući da svi dijele svoje podatke na Facebooku, povećava se rizik od nepotrebne zlouporabe informacija. Zato pogledajte kako zaključati profil na Facebooku.

Prvo otvorite aplikaciju Facebook na svom Android uređaju. Na početnoj stranici dodirnite svoju profilnu sliku. Dodirnite izbornik s tri točke. Odaberite opciju Zaključaj profil među opcijama na stranici. Odaberite opciju "Zaključaj svoj profil" na kraju stranice na stranici Zaključaj profil.

Kada završite, na ekranu će se pojaviti pop poruka koja kaže: „Zaključali ste svoj profil. Samo vaši prijatelji mogu vidjeti fotografije i objave na vašoj vremenskoj traci." Dodirnite U redu da biste dovršili postupak.