Društvene mreže

Kako zakazati objavu na Facebooku?

Želite objaviti nešto u točno određeno vrijeme? Saznajte kako zakazati objavu na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je društvena mreža koja povezuje ljude širom svijeta, omogućujući im dijeljenje informacija, fotografija, videozapisa i drugih sadržaja s prijateljima i javnosti. Facebook je također postao ključni alat za poslovnu promociju i marketing.

Jedna od najkorisnijih značajki Facebooka za poslovanje je mogućnost zakazivanja objava. To znači da možete unaprijed odrediti kada će vaša objava biti objavljena na vašoj Facebook stranici. To je posebno korisno ako želite objaviti nešto u određeno vrijeme ili danu, ali nećete biti dostupni da objavite ručno. Evo kako zakazati objavu na Facebooku.

Kako biste zakazali objavu na Facebooku, prvo morate imati aktivnu Facebook stranicu. Zatim, napišite objavu kao što biste inače napravili, ali prije nego što kliknete na gumb "Objavi", kliknite na strelicu dolje pored njega i odaberite "Zakaži objavu". Zatim, odaberite datum i vrijeme kada želite da se objava pojavi na vašoj stranici. Nakon što ste postavili vrijeme, kliknite na "Zakaži" i vaša objava će biti spremljena kao zakazana objava. Od sada ćete znati kako zakazati objavu na Facebooku pa možete objavljivati u svako doba dana.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.