Društvene mreže

Kako vratiti zvuk na Youtube u samo nekoliko koraka

Upalili ste video na Youtubeu ali ne čujete zvuk? Postavke aplikacije su se možda promijenile te je zvuk isključen. Saznajte kako vratiti zvuk na Youtubeu.

youtube.jpg
Foto: Pixabay

YouTube je jedna od najpopularnijih video platformi na svijetu, s milijardama korisnika svakog dana. Međutim, ponekad se dogodi da korisnici primijete da nema zvuka prilikom gledanja videa na YouTubeu. Ako se i vi susrećete s ovim problemom, trebate poduzeti nekoliko koraka kako biste vratili zvuk na Youtubeu.

Prva stvar koju trebate učiniti jest provjeriti zvučnike na vašem računalu ili mobitelu i provjeriti je li zvuk uključen i podešen na željenu razinu. Također, možete provjeriti je li zvučnik začepljen i potrebno ga je očistiti.

Ako su zvučnici funkcionalni, druga stvar koju trebate učiniti kako biste vratili zvuk na Youtubeu jest provjeriti postavke na YouTubeu i vidjeti je li audio postavljen na željenu razinu. Ako je audio postavljen na nisku razinu, povećajte ga kako biste vratili zvuk. Ako ni ova rješenja ne riješe problem, možete pokušati ažurirati preglednik ili se prijaviti na YouTube na drugom uređaju i ponovno pokrenuti video. Vrlo je važno da vratite zvuk na YouTube kako biste u potpunosti iskusili i uživali u svom iskustvu gledanja videa.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.