Tehnologija

Kako vidjeti pozive na Messengeru?

Propustili ste nekoliko poziva na Messengeru i ne možete ih pronaći? Saznajte što su pozivi na Messengeru i kako vidjeti pozive na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je aplikacija za dopisivanje koja pruža mnoge mogućnosti za povezivanje s prijateljima, obitelji i kolegama diljem svijeta. Jedna od ključnih značajki Messenger aplikacije su pozivi, koji omogućuju korisnicima da besplatno razgovaraju jedni s drugima. No, kako vidjeti pozive na Messengeru?

Kada vam netko pošalje poziv na Messengeru, dobivate obavijest o pozivu na vašem zaslonu. Možete prihvatiti poziv jednostavnim dodirivanjem gumba za prihvaćanje na zaslonu ili odbiti poziv jednostavnim dodirivanjem gumba za odbijanje. Ako ste propustili poziv, uvijek možete provjeriti svoj preglednik poziva kako biste vidjeli sve propuštene pozive i poruke.

Kako biste vidjeli pozive na Messengeru, jednostavno otvorite Messenger aplikaciju i dodirnite ikonu "Pozivi" u donjem izborniku. Preglednik poziva omogućuje vam pregled svih vaših poziva i poruka na Messengeru. Možete vidjeti propuštene pozive, pozive koje ste primili, kao i pozive koje ste vi započeli. Također možete vidjeti vrijeme poziva i trajanje poziva. Ovo je brz i jednostavan način kako vidjeti pozive na Messengeru.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.