Društvene mreže

Kako vidjeti nečije skrivene prijatelje na Facebooku?

Je li moguće vidjeti skrivene prijatelje na Facebooku? Saznajte kako vidjeti nečije skrivene prijatelje na Facebooku u nekoliko koraka?

facebook.jpg

Facebook je društvena mreža koja je osnovana 2004. godine i izrasla je u najveću svjetsku platformu društvenih medija. Popularnost Facebooka je rasla i postao je dostupan svima na svijetu. Značajka skrivenih prijatelja uvedena je 2010. godine i omogućuje korisnicima da sakriju svoje profile od prijatelja bez da im odvoje prijateljstvo ili da ih blokiraju. Svrha toga je da ljudi mogu održavati kontakt s drugima, a da i dalje imaju svoju privatnost. Donosimo jednostavan način kako vidjeti nečije skrivene prijatelje na Facebooku.

Prvi korak načina kako vidjeti nečije skrivene prijatelje na Facebooku je instaliranje aplikacije za web preglednik. Instalirajte Social Revealer aplikaciju iz web trgovine vašeg preglednika. Ova aplikacija je sve što vam treba kako biste vidjeli nečije skrivene prijatelje na Facebooku.

Sljedeći korak načina kako vidjeti nečije skrivene prijatelje na Facebooku je otvaranje aplikacije Facebook. Idite na profil osobe kojoj želite vidjeti skriveni popis prijatelja. Kliknite na aplikaciju Social Revealer u vašem web pregledniku. Nakon što se aplikacija otvori kliknite na gumb vidi prijatelje. Popis skrivenih prijatelja korisnika Facebooka otvorit će se u novoj kartici. Ovaj način kako vidjeti nečije skrivene prijatelje na Facebooku je gotov i imate popis svih skrivenih prijatelja korisnika Facebooka.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.