kao pravi influenceri

Kako urediti Instagram feed?

Sviđaju vam se profili popularnih influencera pa se i vi želite okušati u uljepšavanju svog? Saznajte kako urediti Instagram feed

people-2570925_1920.jpg
Foto: Pixabay

U posljednjih nekoliko godina Instagram je u samom vrhu kada je popularnost društvenim mreža u pitanju. Uz mlađu generaciju koja je na Facebook skoro pa i zaboravila, i influenceri su svoj posao najviše stvorili upravo na Instagramu. Najčešće baš kod njih možemo vidjeti savršene profile na kojima se sve boje, dizajni i fotografije idilično slažu pa i mi poželimo tako nešto imati kod sebe. Ako želite znati kako urediti Instagram feed, nastavite čitati.

Image

Za početak, važno je da vaše fotografije budu kvalitetne, a potom pokušajte da se tonovi na svim objavljenim fotografijama slažu koristeći određene filtere (primjerice: na svima neka prevladavaju smeđi efekti). Dakle, držite se svoje teme koja će nakon nekoliko objavljenih fotografija postati jasna i vašim pratiteljima. Čak postoje i brojne aplikacije koje vam nude mogućnost uređivanja profila te uz pomoć kojih možete planirati objave i vidjeti kako će one izgledati i prije nego što postanu javne.

Kada razmišljate kako urediti Instagram feed, važno je i da stvorite odnos sa svojim pratiteljima. Ako želite da se korisnici dulje zadržavaju na vašim objavama, koristite zanimljive opise koji će ih zaintrigirati. Neka svaka fotografija ima svoju priču.

Važno je biti autentičan te ponuditi korisnicima nešto novo zbog čega će upravo vaš profil postati jedan od onih koje provjeravaju i rado gledaju (a onda se i dive prekrasnom feedu koji ste stvorili).

Sada kada znate kako urediti Instagram feed, bacite mašti na volju i krenite sa stvaranjem.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.