Tehnologija

Kako na pravilan način upariti bežične slušalice?

Kupili ste bežične slušalice no ne znate ih upariti sa mobitelom? Prvo uparivanje je malo kompliciranije, a nakon toga se uređaji međusobno zapamte i automatski se upare. Saznajte kako upariti bežične slušalice sa pametnim mobitelom.

slusalice.jpg
Foto: Pixabay

Za razliku od tradicionalnih slušalica, bežične slušalice nemaju žice za povezivanje s vašim uređajima. Stoga je razumljivo ako imate problema s povezivanjem bežičnih slušalica s pametnim telefonom. Sve što trebate učiniti kako biste uparili bežične slušalice je povezati mobitel i slušalice preko bluetootha. No, kako to učiniti?

Prvo što trebate učiniti kada želite upariti bežične slušalice sa mobitelom je otvoriti postavke vašeg pametnog telefona. Nakon toga dodirnite „Veze“. Zatim dodirnite „Bluetooth“. Ovdje možete vidjeti je li vaša Bluetooth veza uključena ili isključena. Ukoliko je veza isključena, uključite je.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite upariti bežične slušalice je skeniranje. Dodirnite gumb za skeniranje. Zatim pritisnite i držite tipku za napajanje na slušalicama. Kako biste svoje bežične slušalice povezali s mobitelom, morate aktivirati način uparivanja na svojim slušalicama. Provjerite upute na svom modelu slušalica i pronađite kako uključiti način za uparivanje. Na kraju pronađite svoje slušalice na mobitelu i dodirnite ih. Vaše slušalice mogu biti navedene s brojem modela, koji može biti niz slova i brojeva. Vaše bežične slušalice sada su uparene s vašim mobitelom i možete uživati u glazbi.