Tehnologija

Kako uključiti USB na mobitelu?

Želite uključiti USB kabl na mobitel kako biste prebacili podatke na drugi uređaj? Saznajte kako uključiti USB na mobitelu.

punjenje-mobitela.jpg
Foto: Pixabay

USB je standardni tip priključka koji se koristi za povezivanje uređaja s računalima. USB priključci omogućuju prijenos podataka i napajanje uređaja. Kako biste brzo i jednostavno prebacili datoteke, potrebno je uključiti USB kabl na mobitel. No, kako uključiti USB na mobitel?

Prvo što trebate učiniti kada želite uključiti USB na mobitelu je pripremiti USB kabl. Potrebno je imati kvalitetan i valjan USB kabel za spajanje vašeg mobitela s računalom. Zatim priključite jedan kraj USB kabela u priključak za USB na svom mobitelu, a drugi kraj u USB priključak na računalu.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite uključiti USB na mobitelu je omogućiti prijenos podataka. Na nekim mobitelima, prije nego što možete početi prebacivati podatke, potrebno je omogućiti "prijenos podataka" ili "USB priključivanje". To možete učiniti putem postavki mobitela ili putem glavnog izbornika. Zatim odaberite opciju prijenos podataka. Nakon što ste omogućili prijenos podataka, morate odabrati željeni način prijenos podataka. Ukoliko pratite sve korake, sada bi vaš mobitel trebao biti spojen na računalo i omogućen prijenos podataka preko USB-a.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.