Društvene mreže

Kratki vodič za trajno brisanje Instagram poruka

Želite trajno izbrisati stare Instagram poruke? To je moguće učiniti za svega nekoliko sekundi. Donosimo sve što trebate učiniti kako bi trajno izbrisali Instagram poruke.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Iako je Instagram društvena mreža za objavljivanje fotografija, također nudi vlastiti sustav privatnih poruka. Kao i većina usluga za razmjenu poruka, imate potpunu kontrolu nad time koje se poruke spremaju, a koje brišu. Možete izbrisati cijele razgovore i izbrisati pojedinačne poruke koje ste poslali. Saznajte kako trajno izbrisati Instagram poruke.

Prvi način kako trajno izbrisati Instagram poruke je brisanjem cijelog razgovora. Otvorite Instagram i dodirnite ikonu poruka u gornjem desnom kutu. Na stranici s porukama dodirnite ikonu u gornjem desnom kutu koja izgleda kao popis s grafičkim oznakama. Dodirnite sve razgovore koje želite izbrisati, zatim dodirnite gumb za brisanje u donjem desnom kutu. Potvrdite da želite izbrisati poruke te su vaše poruke trajno izbrisane.

Drugi način kako trajno izbrisati Instagram poruke je brisanje pojedinačnih poruka. Otvorite Instagram i pronađite poruku koju želite izbrisati. Pritisnite i držite prst na poruci koju želite trajno izbrisati. Kada se pojavi skočni izbornik, odaberite opciju za brisanje poruke i potvrdite da ju želite izbrisati. Ovo su dva najjednostavnija načina kako trajno izbrisati Instagram poruke.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.