Društvene mreže

Praktični savjeti kako skinuti video sa Facebooka

Želite sačuvati video koji ste pronašli na Facebooku? To je moguće u samo nekoliko klikova. Saznajte kako skinuti video sa Facebooka na bilo koji uređaj.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Skidanje videa s Facebooka omogućuje vam da imate vlastitu kopiju videa na svom pametnom telefonu ili računalu. Na taj način ga možete jednostavno podijeliti bez potrebe za listanjem kroz svoj Facebook zid. No, kako skinuti video sa Facebooka?

Za skidanje Facebook videa na android pametni telefon najprije pronađite videozapis koji želite preuzeti. Zatim dodirnite ikonu s tri točke iznad videozapisa. Zatim odaberite „Kopiraj vezu“ iz izbornika koji se pojavi.

Otvorite aplikaciju preglednika na svom uređaju i zalijepite vezu u adresnu traku. To možete učiniti tako da dodirnete adresnu traku i odaberete Zalijepi. Zamijenite www s mbasic u URL-u. Dakle, URL bi trebao započeti s https://mbasic.facebook.com/… Zatim pritisnite pretraži na zaslonskoj tipkovnici. Zatim dodirnite video. Zatim dodirnite i držite videozapis na sljedećoj stranici. Vidjet ćete da se pojavljuje skočni izbornik. Zatim dodirnite Preuzmi video. Nakon što je preuzimanje završeno, kliknite „Otvori“ za prikaz videa. Ovaj način kako skinuti video sa Facebooka je gotov i video je skinut na vaš uređaj.