Tehnologija

Kako skinuti aplikaciju bez Google Play?

Mnogi ne znaju da se aplikacije na mobitel mogu skinuti i bez Google Play aplikacije. Kako skinuti aplikaciju bez Google Playa?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

APK Mirror je pouzdano web mjesto na kojem možete pronaći legalne aplikacije i možete ih skinuti bez Google Playa. Većina njih su starije verzije trenutačnih aplikacija Trgovine Play. Aplikacije su potpuno legalne za preuzimanje i ne morate pritom strahovati od virusa.

U nedostatku Google Playa, za skidanje aplikacija može vam poslužiti i Aptoide. To je ogromna baza aplikacija u kojoj možete pronaći stvari koje ne postoje u Google Play trgovini. Ovo mjesto je decentralizirano i predstavlja potencijalne sigurnosne rizike, stoga biste uvijek trebali dvaput provjeriti svako preuzimanje prije otvaranja datoteke.

APKPure ima više kategorija nego Google Play i sadrži mnoge popularne aplikacije, kao što su TikTok, PUB Mobile... Postoji mnogo filtara za odabir, a ima i prijateljsko grafičko korisničko sučelje pa i na ovoj stranici možete skinuti aplikaciju bez Google Playa.