Društene mreže

Kako se radi prijava za uznemiravanje na Facebooku?

Često se možemo susresti sa sadržajem koji sadrži uznemiravanje na Facebooku, donosimo kako prijaviti taj sadržaj u svrhu suzbijanja širenja istoga. Pogledajte kako prijaviti sadržaj koji sadrži uznemiravanje na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža, a kao takva može privući neželjenu pozornost. U slučajevima kada korisnici postanu žrtve uznemiravanja, Facebook omogućuje prijavu takvog ponašanja putem sustava prijave. Prijava za uznemiravanje na facebooku suzbija daljnje širenje iste stvari.

Ako ste žrtva uznemiravanja na Facebooku, možete prijaviti takvo ponašanje putem opcije "Prijavi zlostavljanje" koja se nalazi ispod svakog posta, slike ili videa. Uz to, Facebook nudi i dodatne mogućnosti prijave kao što su prijava uznemiravanja u privatnim porukama, prijava lažnih profila i prijava neprimjerenog sadržaja. Nakon što prijavite uznemiravanje, Facebook će pregledati vašu prijavu i poduzeti odgovarajuće mjere. To može uključivati ​​brisanje sadržaja, zabranu pristupa računu ili čak trajno blokiranje računa počinitelja za uznemiravanje na facebooku.

Facebook ima učinkovit sustav prijave uznemiravanja koji omogućuje korisnicima da zaštite svoju sigurnost na ovoj društvenoj mreži. Ako ste žrtva uznemiravanja na Facebooku, ne oklijevajte prijaviti takvo ponašanje kako biste zaštitili sebe i druge korisnike od neprimjerenog ponašanja.