Društvene mreže

Kratki vodič kako se koristi TikTok

Preuzeli ste aplikaciju TikTok ali ne znate kako se koristi TikTok? Ne morate brinuti. Saznajte što je TikTok i kako se koristi TikTok.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay

TikTok je popularna aplikacija koja omogućuje korisnicima stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa. Aplikacija je postala vrlo popularna zbog svojih raznih značajki, uključujući glazbu, filtre i učinke, što omogućuje kreativno izražavanje. No, kako se koristi TikTok?

Da biste koristili TikTok, prvo morate preuzeti aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Nakon preuzimanja, možete stvoriti račun koristeći svoju e-poštu ili svoj broj telefona. Nakon što ste stvorili račun, možete pregledavati sadržaj koji su stvorili drugi korisnici, stvoriti svoje videozapise i podijeliti ih s drugima.

Da biste stvorili videozapis na TikToku, odaberite opciju "Dodaj" na dnu zaslona i snimite videozapis koristeći kameru na svom uređaju. Možete dodati zvuk, glazbu i učinke u videozapis. Nakon što ste stvorili videozapis, možete ga podijeliti s drugim korisnicima na TikToku ili ga prenijeti na druge društvene mreže. TikTok također nudi algoritme preporuke koji se temelje na vašem pregledavanju i interakcijama s drugim videozapisima, što vam omogućuje da otkrijete novi sadržaj i pronađete nove korisnike za praćenje. Ovo je osnovni i najjednostavniji način kako se koristi TikTok.